DRAMATÚRGIA 2000

JALEO


Versió: I. Sancho; M. Maestro
Direcció: Sergio Caballero
Repartiment: Imma Sancho, Manolo Maestro, Paco Sarro, Oscar Pastor

DRAMATÚRGIA 2000

Jaleo, a partir d'una idea del text original Paso Doble de l'autora argentina Gabriela Fiore, conta a través dels seus quatre personatges la història d'un grup d'artistes de varietats que treballen en un café cantant. Si bé, en un primer moment, el text té l'aparença de ser una comèdia, per moments fins i tot grotesca, el transcurs dels esdeveniments que el text refereix, al llarg de les successives escenes, revisten l'obra amb tints de tragèdia. La funció conté el record d'una música, d'una societat i d'un moment històric que avui en dia podem continuar revisant, i projecta de manera universal la lluita particular per prosperar en una època difícil de la nostra història.

DRAMATÚRGIA 2000 es va crear durant la temporada 1999-2000, amb l'objectiu de donar suport a les diferents propostes dramatúrgiques que es generen dins de l'àmbit de la Comunitat Valenciana, i ajudar a fer que les aspiracions de molts dels nostres creadors troben possibilitats de realització i tot el reconeixement públic que es mereixen.
En aquesta línia de treball, DRAMATÚRGIA 2000 ha presentat en els últims anys més de trenta espectacles i lectures dramatitzades (A Poqueta Nit, Fuera de Juego, Vis a Vis, Continuidad de los Parques...).

 


dissabte 3 de març de 2012
Abonament TOTAL • 23.00 h

Preu sense abonament: 10 €
TEATRE en castellà

Dramatúrgia 2000

web: dramaturgia2000


Abonament
Abonament Arts Escèniques
febrer-maig 2012


Programació Cultural
Programació Cultural
 març 2012


Màgia x ací!
5é Festival de Màgia de Vila-real